Wat is FlowYo?

De basis van iedere FlowYo is heerlijke biologische, lactose of frozen yoghurt van hollandse bodem. Vanuit deze basis mag je naar eigen wens en behoefte diverse toppings aan jou FlowYo toevoegen en eventueel afgarneren met een overheerlijk (fruit)sausje. Met als doel je eigen unieke, gezonde en feestelijke traktatie te laten creëren!

Waar het allemaal begon?

Het idee om yoghurt op festivals en evenementen aan te bieden is ontstaan in de winter van 2014-15. Hieronder heb ik een blog voor mezelf geschreven waarin ik zo goed mogelijk probeer te omschrijven waarom ik gepassioneerd ben geraakt en overtuigd ben in het slagen van het geweldige concept FlowYo the Yoghurtbar.

Stukje vanuit mijn gevoel 2017:

“Vanuit mijn eigen behoefte naar een lekker verantwoord tussendoortje met vers fruit en ambachtelijke noten constateerde ik tijdens mijn afstuderen in de winter van 2014 een kans voor een nieuw foodconcept. Een concept dat aansluit bij de trend van het moment ‘foodtruck’ en als echte avonturier zag ik een kans om vanuit mijn passie voor events het concept FlowYo op te zetten waardoor uiteindelijk the Yoghurtbar ontstaan.“

Een creatief product dat gebaseerd is op gezonde, verantwoorde en hoofdzakelijk biologische producten van eigen bodem waarmee wij ons richten op de sport en evenementen branche in Nederland en Europa. Wij hebben als ‘FlowYo-family’ een gezamenlijk doel om onze h-eerlijke feestelijke beleving te mogen delen met zoveel mogelijk verschillende mensen en willen daarnaast dolgraag ons creatieve steentje bijdragen aan de totaal belving op evenementen.

Wij staan te popelen om deze zomer weer prachtige nieuwe avonturen te beleven met FlowYo. Help jij ons meer deze avonturen te verwezenlijken?’

Waarom Yoghurt?

Yoghurt is de gezondste zuivel en is tevens luchtig, fris en vol van smaak. Het is rijk aan: eiwitten, proteïne, gezonde bacteriën en is tevens calorie en vetarm. Afhankelijk van je topping keuze bevat jou FlowYo tevens belangrijke vezels, mineralen en vitaminen.

En omdat we graag een product voor iedereen willen zijn bieden we ook lactosevrije yoghurt en suiker/glutenvrije toppings aan.